Gloppen folkebibliotek

   
Fra jord til bord: 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
Huskelisten er tom
Vis
tekst (uformidlet) : bind Hammer, Gry, n., 1974-
Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter / Gry Hammer ; foto: Mona Nordøy. - 1. utgave, Revisjon . - Oslo : Cappelen Damm, [2021]. - 201 sider : illustrasjoner i farger ; 25 cm ISBN 978-82-02-71455-0
1. norske utgave 2017 med tittel: Den moderne jeger
Gode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS.

Målgruppe: Voksne
Språk: nob.

Generelle emneord: - Julemat ; Bærekraftig mat
Genre/Form: Kokebøker

 Klassifikasjon DDK: 641.5
Biinnførsel personnavn: Nordøy, Mona 1968- n. fotograf pht (NO-TrBIB)13043460
Biinnførsel tittel: Den morderne jeger
*00002039aam a22003134c 4500
*001103827
*00520211012113459.0
*007t|
*008210421b||||||||xx ||||e     ||0||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-71455-0$qinnbundet$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0615340
*08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor
*090  $bq$c641.5$dH
*1001 $aHammer, Gry$d1974-$jn.
*24510$aFra jord til bord$b100 sunne og bærekraftige oppskrifter$cGry Hammer ; foto: Mona Nordøy
*250  $a1. utgave, Revisjon
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c[2021]
*300  $a201 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $a1. norske utgave 2017 med tittel: Den moderne jeger
*5208 $aGode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aJulemat$2bibbi$1641.56
*65027$aBærekraftig mat$2bibbi
*655 7$aKokebøker$2ntsf
*700  $aNordøy, Mona$d1968-$efotograf$4pht$jn.$0(NO-TrBIB)13043460
*7400 $aDen morderne jeger
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c4e51596-0b14-4241-a159-d2ebf0340fec/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c4e51596-0b14-4241-a159-d2ebf0340fec/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950  $aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=644918&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Gloppen folkebibliotek 641.5 H