Gloppen folkebibliotek

   
Et glutenfritt kjøkken: deilige brød og kaker uten gluten - for alle
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Et glutenfritt kjøkken: deilige brød og kaker uten gluten - for alle
Contributors
Item status
  • 1/1
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Classification
Subject
Year
  • 2021
Summary, etc
  • Hjemmebakst helt glutenfritt. Forfatter Monica J. Hellmann har personlig erfaring med glutenintoleranse. Da hun fikk påvist cøliaki måtte kostholdet legges om. Denne boken er fruktene av prosessen med å finne frem til ingredienser og oppskrifter som kunne passe den nye tilværelsen. I denne boken byr hun på bakevarer i alle former og fasonger, fra forskjellige brødtyper til boller, kaker, grøt- og granolaoppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-05-54683-7
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00001572pam  22002411  4500
*00198086
*008201208                a       0  00nob 2
*015  $a0602711$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-54683-7$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dH
*100 0$aHellmann, Monica J.$d1967-$jn.$0(NO-TrBib)1488830535098
*24513$aEt glutenfritt kjøkken$bdeilige brød og kaker uten gluten - for alle$cMonica J. Hellmann ; foto og styling: Line Dammen
*260  $aOslo$bGyldendal$c[2021]
*300  $a297 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm
*520  $aHjemmebakst helt glutenfritt. Forfatter Monica J. Hellmann har personlig erfaring med glutenintoleranse. Da hun fikk påvist cøliaki måtte kostholdet legges om. Denne boken er fruktene av prosessen med å finne frem til ingredienser og oppskrifter som kunne passe den nye tilværelsen. I denne boken byr hun på bakevarer i alle former og fasonger, fra forskjellige brødtyper til boller, kaker, grøt- og granolaoppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.815$2bibbi$41137539$9nor
*655 2$aKokebok$2bibbi$41166110$9nor
*700 0$aDammen, Line$d1967-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBib)3102844
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/fd5e8c9f-f703-407d-982d-11c5542f606d/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/fd5e8c9f-f703-407d-982d-11c5542f606d/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Da jeg fikk cøliaki i 2008, måtte jeg brått legge om kostholdet mitt og spise glutenfritt. Jeg oppdaget raskt at det nesten ikke fantes glutenfrie produkter med god smak og sunne ingredienser på markedet. Det ville jeg gjøre noe med! "Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig - slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat". Monica J. Hellmann (f. 1967) er utdannet innen salg og markedsføring ved BI og Markedshøyskolen, og har i tillegg kurs i kostrådgivning. Etter å ha jobbet med store varemerker som Coca-Cola og Freia lanserte hun sitt eget merke, Det Glutenfrie Verksted, i 2014 - med god mat og nytelse i fokus. Dette er hennes første bok.

Pictures 
Send to
IdStatusDue dateOwnerLocationShelf
Ex1Available Gloppen folkebibliotek 641.5 H